Main Page

Välkomna till Pirit!

På denna sida kommer kampanjinformation om Pirit och dess omnejd finnas. Att läsa allt på denna sida innan vi börjar spela är inte fel, men minimumkravet är att ha läst det som finns under rubriken Om Pirit. Läs gärna om stadens olika Stadsdelar för där finns mycket matnyttigt. Kan även rekomendera Nöjesinrättningar, Restauranger och Butiker.

Har ni varit utanför Pirit, eller bott på annan ort skulle jag även rekomendera informationen under Landsbygden & Vättaträsket. Vill ni ha ett jobb på en fabrik eller offentlig inrättning så rekomenderas uppenbarligen kategorierna Manufakturer eller Offentliga inrättningar.

Detta är till stor del för er egen skull, läser ni inte kommer era karktärer inte vara en lika stor del av spelvärlden och kommer att ytligare och tråkigare. Det är mycket roligare om en spelare säger “Vi går till Pijoters Bodega ikväll och tar oss en spelar lite kort och tar oss en tokjos!” än om spelarna säger “Vi vill ut på krogen, supa, spela, slåss! Sl sl sl!! vad finns det för ställen?”. Alla texter kan läsas av alla och ger en god bild av vad som finns i Pirit. Era karaktärer behöver inte veta allt som står här men informationen är allmänt känd som alla som bott i Pirit ett tag. Det samma gäller för de NPCs som står att finna under fliken “NPC Tracker”-menyn, det som står där är allmänt känt och läsvärt för att fördjupa er förståelse om Pirit och dess invånare.

En karta över Pirit finns också, uppenbarligen under fliken “Maps”. När man väl klickat på kartan går det att klicka på “View Original Image”, vilket jag rekomenderar för att få bättre och mer läslig upplösning på kartan.

Om Pirit:Stadsdelar:Restauranger:
Nöjesinrättningar:Gästgiverier:Butiker:
Kunskap & Information:Offentliga inrättningar:Manufakturer:
Landsbygden & Vättaträsket:Varelser:


Main Page

Den innersta kretsen k7e9